Toegevoegd aan winkelmand!

Over Groendiscounter.nl

Groendiscounter is een initiatief van Joop Verhoef, zijn zoon Walter en Jan van Zal. Wij zijn drie betrokken Soester ondernemers.

De initiatiefnemers van Groendiscounter.nl kennen elkaar uit het Soester zakenleven. Met elkaar kwamen wij tot het realiseren van een onderneming die goederen levert die een positief effect hebben op de bedrijfsvoering in het algemeen en duurzaamheid in het bijzonder.

Joop Verhoef
Ik ben geboren en getogen in Soest en ik voel mij verbonden met de ondernemers en organisaties in ons dorp. Met elkaar willen wij leuke dingen realiseren. Met Groendiscounter.nl combineren wij een aantal mooie zaken. Aandacht voor mens en natuur en het verstrekken van mooie producten bij het midden- en kleinbedrijf, (voor het gemak reken ik daar (sport)verenigingen én de (semi-)overheden ook bij), in de groene gemeente Soest.

Contactgegevens
06 53 33 75 31
info@groendiscounter.nl

 

Jan van Zal
Dagelijks ben ik met mijn bedrijf onder de mensen. Wat mij opvalt is dat mensen heel veel kennis van alles hebben, maar enkele essentiële zaken niet weten. Bijvoorbeeld dat toiletpapier één van de grootste verontreinigers ter wereld is. Door het gebruik van bleekmiddel komen er veel chemicaliën in de natuur, bovendien vraagt de productie van toiletpapier veel van de bossen. De verkoop via onze webwinkel van toiletpapier en toilethanddoekjes van Black Santino is voor ons een signaal. Dit zijn producten die CO2-neutraal zijn gefabriceerd. Wij gaan voor een algemeen ge- en verbruik van dit mooie merk hygiënepapier. Net zo als wij dat met het papier van ons eigen Private label willen realiseren.

Contactgegevens
06 18 07 57 24
info@vanzal.nl

 

Walter Verhoef
Het is heel gemakkelijk om vanaf de zijlijn te roepen wat er allemaal beter moet in de wereld. Maar ik geloof in de kracht van doen. Wij komen in actie en verkopen artikelen waar iedereen wat aan heeft. Wat wij nastreven is dat wij met Groendiscounter bewustzijn creëren. Dat doen wij voornamelijk bij de Soester ondernemers en organisaties. Het is, wat mij betreft, de start van een sneeuwbaleffect. De wereld verbeteren lukt alleen maar als je zelf in actie komt.

Groendiscounter

Groendiscounter.nl verkoopt artikelen die op maatschappelijk verantwoorde wijze zijn geproduceerd en aan het einde van de levenscyclus geen nadelige invloeden hebben op mens en natuur.

Contact

Groendiscounter
Belvedèreweg 8
3762 EE Soest

06 53 33 75 31
info@groendiscounter.nl