Toegevoegd aan winkelmand!

Satino Black

Misschien realiseert u zich dat niet bij het bezoek aan het kleinste kamertje van het huis. Toiletpapier is een van de grootste verontreinigers ter wereld. De meeste producente van toiletpapier verwerken bleekmiddel in het artikel en de productie van dit reinigingspapier vraagt veel van de bossen over de heel wereld. In onze webwinkel verkopen wij toilethanddoekjes van Satino Black . Dit merk levert toiletartikelen die CO2-neutraal en met veel minder bleekmiddel zijn gefabriceerd. 

Ons Satino Black hygiënepapier is als enige ter wereld Cradle to Cradle-gecertificeerd. Deze kwalificatie verdient het omdat dit toiletpapier aantoonbaar met 100% mens- en milieuveilige hulpstoffen wordt gemaakt. In het productieproces wordt uitsluitend groene energie gebruikt. Het FSC® recycled keurmerk garandeert 100% inzet van oud papier als grondstof en het Europese Ecolabel erkent onze duurzame productieprocessen.

De ambitie is om toiletpapier van Santino Black gemeengoed te laten worden. Dat betekent niet alleen een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, maar ook minder schadelijk afval in het riool.

Bekijk ons aanbod

Duurzaam design
Het zijn die momenten voor jezelf waaraan niet te ontkomen valt. Het dagelijks bezoek aan het kleinste kamertje. Uw gasten gaan het verblijf aldaar waarderen wanneer zij kennis maken met de Satino Black toiletbeleving. De trendy matzwarte dispensers, ’s werelds duurzaamste hygiënepapier, de eigenzinnige accessoires. U toont met uw toilet het visitekaartje van uw onderneming. Functionaliteit en design hand in hand. Kwaliteit en uitstraling maken het toiletbezoek helemaal af. Bekijk het Satino Black assortiment en ervaar het zelf.

Satino is:

  • Veilig voor mens en milieu
  • Duurzaam geproduceerd
  • CO2-neutraal (100% groene energie)
  • Bestaat uit 100% gerecycled papier

Groendiscounter

Groendiscounter.nl verkoopt artikelen die op maatschappelijk verantwoorde wijze zijn geproduceerd en aan het einde van de levenscyclus geen nadelige invloeden hebben op mens en natuur.

Contact

Groendiscounter
Belvedèreweg 8
3762 EE Soest

06 53 33 75 31
info@groendiscounter.nl